Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna, smaczna i mocno rozgrzewająca zupa.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2152
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7164
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1179
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2152
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 7164
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 1179
Składniki
Wykonanie: Do zimnej wody włożyć laskę cynamonu, goździki, obrane pokrojone jabłko i mąkę. Całość gotować przez 15 minut, następnie wyjąć goździki z cynamonem. Wlać wino i ponownie zagotować. Pocukrować, wycisnąć sok z cytryny. Rozlać na talerze i posypać kawałkami herbatników.