Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczna, smaczna i mocno rozgrzewająca zupa.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 897
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8737
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3124
Polecam.
Odsłon: 1932
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 897
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8737
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3124
Polecam.
Odsłon: 1932
Składniki
Wykonanie: Do zimnej wody włożyć laskę cynamonu, goździki, obrane pokrojone jabłko i mąkę. Całość gotować przez 15 minut, następnie wyjąć goździki z cynamonem. Wlać wino i ponownie zagotować. Pocukrować, wycisnąć sok z cytryny. Rozlać na talerze i posypać kawałkami herbatników.