Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rosół wieprzowy wspaniale smakuje podany z ziemniakami.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4585
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12378
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5683
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7036
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4585
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12378
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5683
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7036
Składniki
Wykonanie: Mięso umyć włożyć do zimnej wody (7-8 szklanek) zagotować pod przykryciem i zszumować. Następnie zmniejszyć płomień i gotować około jednej godziny. Włoszczyznę umyć i włożyć do rosołu razem z przekrojoną na pół i zrumienioną bez tłuszczu cebulą. Wrzucić przyprawy i gotować powoli dalej około godziny. Rosół podawać z ziemniakami i posypać posiekaną natką pietruszki.