Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny, smaczny rosół z ćwiartek kurczaka.
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 145
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 346
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10823
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 145
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 346
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10823
Składniki
Oczyszczone, wymyte ćwiartki z kurczaka zalewamy zimną wodą, liść laurowy, ziele angielskie, sól, pieprz ziołowy, dodajemy włoszczyznę i gotujemy na wolnym ogniu około 2 godziny.
Pod koniec gotowania jeszcze raz próbujemy smak, w razie potrzeby doprawiamy i kończymy gotowanie. W między czasie gotujemy makaron. Ugotowany rosół podajemy na gorąco z makaronem. Smacznego !!!