Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny, smaczny rosół z ćwiartek kurczaka.
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 244
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13215
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 244
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13215
Składniki
Oczyszczone, wymyte ćwiartki z kurczaka zalewamy zimną wodą, liść laurowy, ziele angielskie, sól, pieprz ziołowy, dodajemy włoszczyznę i gotujemy na wolnym ogniu około 2 godziny.
Pod koniec gotowania jeszcze raz próbujemy smak, w razie potrzeby doprawiamy i kończymy gotowanie. W między czasie gotujemy makaron. Ugotowany rosół podajemy na gorąco z makaronem. Smacznego !!!