Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny, smaczny rosół z ćwiartek kurczaka.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 910
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4545
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 910
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4545
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1162
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Składniki
Oczyszczone, wymyte ćwiartki z kurczaka zalewamy zimną wodą, liść laurowy, ziele angielskie, sól, pieprz ziołowy, dodajemy włoszczyznę i gotujemy na wolnym ogniu około 2 godziny.
Pod koniec gotowania jeszcze raz próbujemy smak, w razie potrzeby doprawiamy i kończymy gotowanie. W między czasie gotujemy makaron. Ugotowany rosół podajemy na gorąco z makaronem. Smacznego !!!