Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 254
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 152
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27925
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 254
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 152
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 27925
Składniki
Korpus i żołądki dałam do gara. Warzywa obrałam i też dodałam. Cebulę opaliłam na gazie. Dodałam przyprawy i zieleninę. Zostawiłam kilka gałązek natki pietruszki i lubczyku do posypania na końcu. Całość zalałam wodą i gotowałam 2 godziny. W między czasie zdjęłam łyżką nadmiar wygotowanego tłuszczu. Gotowe! U mnie rosół obowiązkowo podawany jest z lanymi kluskami. Do rosół po wyłączeniu ognia dodałam posiekaną zieleninę. U mnie rosół podaje się z gotowanym mięsem.
Smacznego :)