Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1361
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Korpus i żołądki dałam do gara. Warzywa obrałam i też dodałam. Cebulę opaliłam na gazie. Dodałam przyprawy i zieleninę. Zostawiłam kilka gałązek natki pietruszki i lubczyku do posypania na końcu. Całość zalałam wodą i gotowałam 2 godziny. W między czasie zdjęłam łyżką nadmiar wygotowanego tłuszczu. Gotowe! U mnie rosół obowiązkowo podawany jest z lanymi kluskami. Do rosół po wyłączeniu ognia dodałam posiekaną zieleninę. U mnie rosół podaje się z gotowanym mięsem.
Smacznego :)