Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 822
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 385
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3550
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 126
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 265
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 822
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 385
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3550
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 126
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 265
Składniki
Korpus i żołądki dałam do gara. Warzywa obrałam i też dodałam. Cebulę opaliłam na gazie. Dodałam przyprawy i zieleninę. Zostawiłam kilka gałązek natki pietruszki i lubczyku do posypania na końcu. Całość zalałam wodą i gotowałam 2 godziny. W między czasie zdjęłam łyżką nadmiar wygotowanego tłuszczu. Gotowe! U mnie rosół obowiązkowo podawany jest z lanymi kluskami. Do rosół po wyłączeniu ognia dodałam posiekaną zieleninę. U mnie rosół podaje się z gotowanym mięsem.
Smacznego :)