Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 140
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 114
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1043
Dzisiaj przedstawiam super szybkie pączki serowe, ale raczej są to pączuszki...
Odsłon: 806
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 1101
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 140
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 176
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 114
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1043
Składniki
Korpus i żołądki dałam do gara. Warzywa obrałam i też dodałam. Cebulę opaliłam na gazie. Dodałam przyprawy i zieleninę. Zostawiłam kilka gałązek natki pietruszki i lubczyku do posypania na końcu. Całość zalałam wodą i gotowałam 2 godziny. W między czasie zdjęłam łyżką nadmiar wygotowanego tłuszczu. Gotowe! U mnie rosół obowiązkowo podawany jest z lanymi kluskami. Do rosół po wyłączeniu ognia dodałam posiekaną zieleninę. U mnie rosół podaje się z gotowanym mięsem.
Smacznego :)