Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszna a zarazem smaczna zupa, którą możemy poczęstować gości.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 342
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 342
Wyjątkowy patent na pierś z kaczki. Dzięki długiemu gotowaniu w niskiej tempe...
Odsłon: 57
Składniki
1. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, myjemy i przekładamy do garnka. 2. Zalewamy wywarem rosołowym, ewentualnie dolewamy wody i gotujemy. 3. Paprykę kroimy w paseczki i pod koniec gotowania dodajemy do ziemniaków. 4. Szynkę również kroimy w paseczki, obsmażamy na rozgrzanym oleju i dodajemy do zupy.
5. Wrzucamy serki topione, doprawiamy solą oraz pieprzem. 6. Gotujemy do chwili rozpuszczenia się serków.
7. Zupa gotowa. 8. Smacznego.