Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1282
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 115
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 46
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1282
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 115
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 46
Składniki
Rybę oczyścic, osolic, odstawic na godzinę. Osuszyc ręcznikiem papierowym.
Żaroodporne naczynie wysmarowac masłem, ułożyc na nim szczupaka, wcisnąc w środek sok z całej cytryny, posypac siekaną cebulą, obłożyc kawałkami masła, wlac kilka łyżek wywaru z włoszczyzny, przykryc i piec w niezbyt gorącym piekarniku przez ok. 45 min. Smacznego.