Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną i szybką zupę grzybową z podgrzybków mrożonych, do zrobienia zupy użyłem polędwiczek z piersi kurczaka co skróciło czas przygotowania wspaniałej i aromatycznej zupy :-) Polecam serdecznie. Smacznego !!! https://youtu.be/Xuq4VaPL1_I
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 339
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 211
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34398
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 168
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 339
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 211
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34398
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 168
Składniki
Do garnka 5 litrowego nalewamy zimną wodę, do wody wrzucamy umytego fileta z kurczaka, następnie wszystkie warzywa pokrojone w drobną kostkę, dorzucamy listki laurowe i ziele angielskie, całość przykrywamy i gotujemy aż warzywa będą miękkie.
Rozgrzewamy patelnię, wlewamy olej i wrzucamy drobno posiekaną cebulę, następnie grzyby, całość podsmażamy ok 2 minuty i dorzucamy czosnek z majerankiem. Następnie zawartość patelni wrzucamy do gotującej się zupy. Gotujemy jeszcze 20 minut i dorzucamy drobno posiekany koper. Następnie wlewamy śmietanę do miseczki, a do niej kilka łyżek gorącego wywaru i hartujemy śmietanę. Następnie wlewamy ją do garnka. Całość należy zagotować, solimy i pieprzymy do smaku. Zupa jest gotowa !!! Smacznego !!!