Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takiej zupy z pewnością nie jedliście, a do sporządzenia jej wystarczy zaledwie 30 minut. Mieszanka aromatycznych przypraw wykorzystanych do nadania jej smaku sprawi, że ktokolwiek posmakuje, poprosi o dokładkę.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7782
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2935
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 577
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7782
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 266
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2935
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 577
Składniki
1. Mięso kroimy w drobną kostkę, doprawiamy solą i prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Ziemniaki obieramy również kroimy w kostkę, przekładamy do garnka, zalewamy wodą, dodajemy trochę soli i gotujemy.
3. Kiedy ziemniaki zaczynają być już miękkie wsypujemy groszek z marchewką oraz wrzucamy kostkę rosołową.
4. Do warzyw przekładamy mięso. 5. Pod koniec gotowania dodajemy kurkumę oraz curry ewentualnie sól.
6. Zaprawiamy mąką rozrobioną ze śmietaną.
7. Zupka gotowa. 8. Smacznego.