Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna warzywna zupa z warzyw sezonowych zapraszam po przepis
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 929
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 929
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 87
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2145
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4159
Składniki
Żeberka kroje na mniejsze kawałki i gotuje do miękkości w 4 litrach wody z łyżką soli kilkoma listkami laurowymi i ziarnami ziela. Bób wyjmuje ze strączków myj, botwinkę również myje drobno kroje jak są większe buraczki obieram kraje w paseczki lub kostkę, ziemniaki i marchew obieram kroje w kostkę. Koper i natkę selera kroje drobno czosnek również<kalafior w mniejsze różyczki ,kiełbasę kroje w kostkę .
Gdy żeberka sie ugotują do garnka daje warzywa i gotuje do miękkości ,dodaje przyprawy ,a śmietanę hartuję wlewając gorący płyn z zupy dokładnie mieszam i wlewam do garnka z zupą dodaje kiełbaskę i gotuje całość 5 minut i gotowe .Zupa jest pyszna i aromatyczna najlepiej smakuje gorąca i odgrzewana. Po dokładne wykonanie zapraszam na film Smacznego