Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna warzywna zupa z warzyw sezonowych zapraszam po przepis
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 186
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 213
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1307
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 186
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 213
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1307
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 516
Składniki
Żeberka kroje na mniejsze kawałki i gotuje do miękkości w 4 litrach wody z łyżką soli kilkoma listkami laurowymi i ziarnami ziela. Bób wyjmuje ze strączków myj, botwinkę również myje drobno kroje jak są większe buraczki obieram kraje w paseczki lub kostkę, ziemniaki i marchew obieram kroje w kostkę. Koper i natkę selera kroje drobno czosnek również<kalafior w mniejsze różyczki ,kiełbasę kroje w kostkę .
Gdy żeberka sie ugotują do garnka daje warzywa i gotuje do miękkości ,dodaje przyprawy ,a śmietanę hartuję wlewając gorący płyn z zupy dokładnie mieszam i wlewam do garnka z zupą dodaje kiełbaskę i gotuje całość 5 minut i gotowe .Zupa jest pyszna i aromatyczna najlepiej smakuje gorąca i odgrzewana. Po dokładne wykonanie zapraszam na film Smacznego