Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 176
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 214
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 152
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 115
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1860
Moim zdaniem połączenie ziemniaków z mięsem jest super połączeniem. Zapraszam...
Odsłon: 176
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 214
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 152
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 115
Przepis na puszyste naleśniki ze słodkim farszem z orzechów i rodzynek polane...
Odsłon: 1860
Składniki
Do zimnej wody wrzuciłam żeberka, kiedy woda się zagotowała, zszumowałam i dodałam starte warzywa: marchew, seler, pietruszkę, natkę pietruszki, pora, posiekaną cebulę. Gotowałam na wolnym ogniu przez godzinę. Po tym czasie wsypałam kaszę jęczmienną (pamiętajcie, że kasza podwaja swoją objętość). Po kilku minutach dodałam różyczki kalafiora, mrożony zielony groszek i mrożoną fasolkę szparagową. Gotowałam do miękkości kaszy.