Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 213
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20291
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 213
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20291
Składniki
Do zimnej wody wrzuciłam żeberka, kiedy woda się zagotowała, zszumowałam i dodałam starte warzywa: marchew, seler, pietruszkę, natkę pietruszki, pora, posiekaną cebulę. Gotowałam na wolnym ogniu przez godzinę. Po tym czasie wsypałam kaszę jęczmienną (pamiętajcie, że kasza podwaja swoją objętość). Po kilku minutach dodałam różyczki kalafiora, mrożony zielony groszek i mrożoną fasolkę szparagową. Gotowałam do miękkości kaszy.