Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny domowy, czerwony barszczyk świetnie wpisuje się w świąteczne menu.
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu w wersji świą...
Odsłon: 617
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 2659
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1891
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 1224
Świąteczne smaki.
Odsłon: 166
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 1743
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu w wersji świą...
Odsłon: 617
Pyszne ciasto marchewkowe z bitą śmietaną i płatkami migdałowymi. Proste w pr...
Odsłon: 2659
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1891
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 1224
Świąteczne smaki.
Odsłon: 166
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 1743
Składniki
Do garnka wlewam wywar grzybowy, zakwas, pokrojone drobno ugotowane buraczki. Dodaję przyprawy. Doprowadzam do zagotowania i wyłączam ogień. Próbuję do smaku.
Gotowy barszczyk podaję z pasztecikami, krokietami, pierogami lub uszkami.