Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny domowy, czerwony barszczyk świetnie wpisuje się w świąteczne menu.
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 327
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 327
Składniki
Do garnka wlewam wywar grzybowy, zakwas, pokrojone drobno ugotowane buraczki. Dodaję przyprawy. Doprowadzam do zagotowania i wyłączam ogień. Próbuję do smaku.
Gotowy barszczyk podaję z pasztecikami, krokietami, pierogami lub uszkami.