Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny domowy, czerwony barszczyk świetnie wpisuje się w świąteczne menu.
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 123
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5718
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2756
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 123
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5718
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2756
Składniki
Do garnka wlewam wywar grzybowy, zakwas, pokrojone drobno ugotowane buraczki. Dodaję przyprawy. Doprowadzam do zagotowania i wyłączam ogień. Próbuję do smaku.
Gotowy barszczyk podaję z pasztecikami, krokietami, pierogami lub uszkami.