Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna zupa na niedziele, bardzo smaczna i pozywna.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2674
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1149
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2674
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1149
Składniki
Udka dokladnie myjemy i oczyszczamy. Wkladamy do garnka z zimna woda. Dodajemy warzywa, przyprawy i ziola. Z tym, ze cebule przekrawamy na pol i podsmazamy na plycie ceramicznej, az bedzie miala ciemna wastwe wierzchnia. Doprowadzamy do wrzenia, nastepnie gotujemy na malym ogniu pod lekko uchylona pokrywa tak, aby tylko pyrkalo- okolo 45 minut i gotowe. Juz na talerzu mozna dodatkowo doprawic czarnym pieprzem i Maggi.
W osolonej wodzie gotujemy makaron al dente, wylewamy na durszlak i mocno przplukujemy zimna woda, nastepnie odstawiamy do odsaczenia