Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z racji moich ostatnich problemów zdrowotnych, musiałam przekonać się do zakwasu z buraków, jak i do soku z tego warzywa. Po kilku razach stwierdzam bez ogródek, iż nawet zaczęło mi to trochę smakować ;)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14580
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19643
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1854
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14580
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19643
Składniki
Buraczki, marchewki, pietruszki i seler obrać, pokroić w plasterki. Dodać przyprawy, czosnek i pokrojoną cebulę. Całość zalać wrzącą wodą i dodać odrobinę kwasku cytrynowego. Pozostawić na noc. Następnego dnia krótko zagotować i odcedzić. Można ponownie zalać wodą i zagotować. Jeżeli barszczu jest za mało - można dodać rosołu. Gotowy barszcz przyprawić do smaku.