Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do obiadu.
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 97
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 66
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 97
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 66
Składniki
Cebulę obrać,pokroić w kostkę.Kiełbasę pokroić w półplasterki.Cebulę i kiełbasę wrzucić na rozgrzany olej i smażyć żeby sie zarumieniły.
Fasolkę przebrać i pokroić w ukośne plastry dodać do smażącej sie cebuli i kiełbasy, posolić i popieprzyć, dodać także kucharek.Po ok 10 min smażenia dolać ok 200ml wody i pokrojony czosnek,i dusić nadal.
Masło roztapiamy na patelni i dodajemy do niego mąkę.Gotowa zasmażkę wlewamy do fasolki.Energicznie mieszamy aby nie powstały grudki.
Wszystko razem dusimy do miękkości i doprawiamy do smaku.