Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny dodatek do obiadu.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25911
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3182
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1406
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25911
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3182
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1406
Składniki
Cebulę obrać,pokroić w kostkę.Kiełbasę pokroić w półplasterki.Cebulę i kiełbasę wrzucić na rozgrzany olej i smażyć żeby sie zarumieniły.
Fasolkę przebrać i pokroić w ukośne plastry dodać do smażącej sie cebuli i kiełbasy, posolić i popieprzyć, dodać także kucharek.Po ok 10 min smażenia dolać ok 200ml wody i pokrojony czosnek,i dusić nadal.
Masło roztapiamy na patelni i dodajemy do niego mąkę.Gotowa zasmażkę wlewamy do fasolki.Energicznie mieszamy aby nie powstały grudki.
Wszystko razem dusimy do miękkości i doprawiamy do smaku.