Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak zupa na swoich sezonowych warzywach. Nawet nie obieram ich ze skórki, zdrowe, nie pryskane pestycydami.
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1424
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1424
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 208
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w kostkę, wrzucić na patelnię, podlać oliwą i podsmażyć z kiełbasą. Warzywa dokładnie umyć. Pomidora sparzyć i zdjąć z niego skórkę. Pozostałe warzywa wraz ze skórką pokroić na mniejsze części. Z papryki usunąć gniazda nasienne. Do garnka wlać wodę i gotować, wszystko dodać, również przyprawy, gotować aż do miękkości. Na koniec wrzucić podsmażoną cebulkę z kiełbaską. Do tej zupy nie musimy lać dużo wody, warzywa same od siebie puszczą naturalny sok.