Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak zupa na swoich sezonowych warzywach. Nawet nie obieram ich ze skórki, zdrowe, nie pryskane pestycydami.
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 864
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1760
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6274
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 864
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1760
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6274
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w kostkę, wrzucić na patelnię, podlać oliwą i podsmażyć z kiełbasą. Warzywa dokładnie umyć. Pomidora sparzyć i zdjąć z niego skórkę. Pozostałe warzywa wraz ze skórką pokroić na mniejsze części. Z papryki usunąć gniazda nasienne. Do garnka wlać wodę i gotować, wszystko dodać, również przyprawy, gotować aż do miękkości. Na koniec wrzucić podsmażoną cebulkę z kiełbaską. Do tej zupy nie musimy lać dużo wody, warzywa same od siebie puszczą naturalny sok.