Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna! Uwielbiam węgierskie leczo i w wersji zupnej wyszło bardzo smaczne!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1206
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4859
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1521
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1206
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4859
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1521
Składniki
W sporym rondlu podsmażyłam posiekaną cebulę i dodałam pokrojoną pierś do podsmażenia. Pod koniec przesmażyłam też łyżkę suszonej mielonej słodkiej papryki.
Dodałam cukinię i paprykę podsmażyłam i jeszcze pasta paprykowa węgierska, sos pomidorowy, oregano i bazylia. Całość zagotowałam i po paru minutach dodałam wodę aby całość uzyskała konsystencję zupy. Gotowałam 15 minut do przemieszania się smaków. Część podałam z makaronem ryżowym a część z ryżem.
Smacznego :)