Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszna! Uwielbiam węgierskie leczo i w wersji zupnej wyszło bardzo smaczne!
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 233
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 222
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16287
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 91
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 235
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 233
W niedzielę często gotujemy rosół. Gotowy rosół przecedzamy i zostają nam pys...
Odsłon: 222
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 16287
Dzisiaj banalnie łatwy w przygotowaniu grillowany ananas podany wraz z miodow...
Odsłon: 91
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 235
Składniki
W sporym rondlu podsmażyłam posiekaną cebulę i dodałam pokrojoną pierś do podsmażenia. Pod koniec przesmażyłam też łyżkę suszonej mielonej słodkiej papryki.
Dodałam cukinię i paprykę podsmażyłam i jeszcze pasta paprykowa węgierska, sos pomidorowy, oregano i bazylia. Całość zagotowałam i po paru minutach dodałam wodę aby całość uzyskała konsystencję zupy. Gotowałam 15 minut do przemieszania się smaków. Część podałam z makaronem ryżowym a część z ryżem.
Smacznego :)