Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jestem wielbicielką zup, ciągle testuję lub wymyślam nowe przepisy, najczęściej trudno je nazwać gdyż są mieszanką kilku przepisów
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3990
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415627
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2642
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3990
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415627
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2642
Składniki
1. fasolę wypłukać, nalać na noc zimną wodą, rano gotować w tej samej wodzie, 2. grzyby wypłukać, też zamoczyć na godzinę w zimnej wodzie, dodać do fasoli, dorzucić też listek i kilka ziarem ziela angielskiego, gdy fasola zmieknie, posolić 3. warzywa pokroić w plastry, poddusić chwilę na rozgrzanym masle, gdy fasola będzię prawie miękka, dodać warzywa, mozna dla koloru dodać odrobinę kwasku cytrynowego, doprawić solą, sosem sojowym i pieprzem, zaprawić smietaną, dodać natke, smacznego