Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jestem wielbicielką zup, ciągle testuję lub wymyślam nowe przepisy, najczęściej trudno je nazwać gdyż są mieszanką kilku przepisów
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 11
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 19
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 93
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 11
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 19
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 93
Składniki
1. fasolę wypłukać, nalać na noc zimną wodą, rano gotować w tej samej wodzie, 2. grzyby wypłukać, też zamoczyć na godzinę w zimnej wodzie, dodać do fasoli, dorzucić też listek i kilka ziarem ziela angielskiego, gdy fasola zmieknie, posolić 3. warzywa pokroić w plastry, poddusić chwilę na rozgrzanym masle, gdy fasola będzię prawie miękka, dodać warzywa, mozna dla koloru dodać odrobinę kwasku cytrynowego, doprawić solą, sosem sojowym i pieprzem, zaprawić smietaną, dodać natke, smacznego