Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jestem wielbicielką zup, ciągle testuję lub wymyślam nowe przepisy, najczęściej trudno je nazwać gdyż są mieszanką kilku przepisów
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1033
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4435
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 457
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2919
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38755
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1033
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4435
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 457
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2919
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38755
Składniki
1. fasolę wypłukać, nalać na noc zimną wodą, rano gotować w tej samej wodzie, 2. grzyby wypłukać, też zamoczyć na godzinę w zimnej wodzie, dodać do fasoli, dorzucić też listek i kilka ziarem ziela angielskiego, gdy fasola zmieknie, posolić 3. warzywa pokroić w plastry, poddusić chwilę na rozgrzanym masle, gdy fasola będzię prawie miękka, dodać warzywa, mozna dla koloru dodać odrobinę kwasku cytrynowego, doprawić solą, sosem sojowym i pieprzem, zaprawić smietaną, dodać natke, smacznego