Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna zupa na obiad.
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 309
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 175
Serdecznie witam i zapraszam na przepyszną młodą kapustę z klopsikami, którą...
Odsłon: 309
Smaczny i szybki deser z trzech składników.
Odsłon: 175
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w plastry i zrumienić na maśle na złoty kolor, posypać mąką i jeszcze chwilę podsmażyć. Następnie zalać wywarem warzywnym, gotować 10 minut i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Zupę przelać do żaroodpornego naczynia , wrzucić grzanki, posypać startym serem i zapiec w gorącym piekarniku przez 10 minut w temperaturze 170 stopni.