Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna zupa na obiad.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1285
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 766
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1404
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1285
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 766
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1404
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w plastry i zrumienić na maśle na złoty kolor, posypać mąką i jeszcze chwilę podsmażyć. Następnie zalać wywarem warzywnym, gotować 10 minut i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Zupę przelać do żaroodpornego naczynia , wrzucić grzanki, posypać startym serem i zapiec w gorącym piekarniku przez 10 minut w temperaturze 170 stopni.