Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna zupa na obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8709
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1280
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10331
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4688
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 765
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8709
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1280
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10331
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4688
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 765
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić w plastry i zrumienić na maśle na złoty kolor, posypać mąką i jeszcze chwilę podsmażyć. Następnie zalać wywarem warzywnym, gotować 10 minut i przyprawić do smaku solą i pieprzem. Zupę przelać do żaroodpornego naczynia , wrzucić grzanki, posypać startym serem i zapiec w gorącym piekarniku przez 10 minut w temperaturze 170 stopni.