Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki rosół à la chiński na czerwono
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4163
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30895
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4163
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1127
Składniki
1. Do gotującej się wody wrzucić paprykę pokrojoną w małe paseczki, pomidorki pokrojone w cienkie plasterki, przeciśnięty przez praskę czosnek, natkę oraz wszystkie przyprawy wraz z octem. Gotować około 10 min. 2. Następnie dodać czerwoną fasolę i gotować kolejne 5 min.