Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa Chińska będzie dziś Będzie też kurczak lubiany. Ale w zupie… gotowany.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2066
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17934
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1957
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2066
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17934
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1957
Składniki
Mun grzyby moczymy w wodzie około godziny. 2. Mięso z kurczaka kroimy w kostkę obsmażamy na rozgrzanym oleju z dodatkiem przypraw: sól, przyprawa do kurczaka, sos sojowy, sos chili,
3. Do garnka wlewamy 2 litry wody, dodajemy kostki rosołowe, mieszankę chińską, oczywiście cały czas gotujemy.
Mun grzybki odlewamy z wody i drobno kroimy.
Chiński makaron kruszymy na mniejsze kawałki. 6. Grzybki i makaron dodajemy do rosołu, 10 minut gotujemy.
7. Mięso przekładamy do garnka i doprawiamy chili oraz przyprawą do dań chińskich. 8. Smacznego.