Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa Chińska będzie dziś Będzie też kurczak lubiany. Ale w zupie… gotowany.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 528
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2792
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 920
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1669
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14519
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 528
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2792
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 920
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1669
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14519
Składniki
Mun grzyby moczymy w wodzie około godziny. 2. Mięso z kurczaka kroimy w kostkę obsmażamy na rozgrzanym oleju z dodatkiem przypraw: sól, przyprawa do kurczaka, sos sojowy, sos chili,
3. Do garnka wlewamy 2 litry wody, dodajemy kostki rosołowe, mieszankę chińską, oczywiście cały czas gotujemy.
Mun grzybki odlewamy z wody i drobno kroimy.
Chiński makaron kruszymy na mniejsze kawałki. 6. Grzybki i makaron dodajemy do rosołu, 10 minut gotujemy.
7. Mięso przekładamy do garnka i doprawiamy chili oraz przyprawą do dań chińskich. 8. Smacznego.