Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa Chińska będzie dziś Będzie też kurczak lubiany. Ale w zupie… gotowany.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 687
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12458
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 687
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12458
Składniki
Mun grzyby moczymy w wodzie około godziny. 2. Mięso z kurczaka kroimy w kostkę obsmażamy na rozgrzanym oleju z dodatkiem przypraw: sól, przyprawa do kurczaka, sos sojowy, sos chili,
3. Do garnka wlewamy 2 litry wody, dodajemy kostki rosołowe, mieszankę chińską, oczywiście cały czas gotujemy.
Mun grzybki odlewamy z wody i drobno kroimy.
Chiński makaron kruszymy na mniejsze kawałki. 6. Grzybki i makaron dodajemy do rosołu, 10 minut gotujemy.
7. Mięso przekładamy do garnka i doprawiamy chili oraz przyprawą do dań chińskich. 8. Smacznego.