Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa, która idealnie pasuje na tę porę roku
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17739
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1833
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15505
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6731
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17739
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1833
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15505
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6731
Składniki
1. cebulę drobno posiekać, zrumienić na oleju, 2. zagotować bulion, dodać liść laurowy, cebulę, chwile gotować na małym ogniu, wrzucić kiełbasę, gotować na bardzo małym ogniu ok 15 min, dodać chrzan, majeranek, zaprawić śmietaną, doprawić do smaku, podawać z kiełbasą, jajkami i grzankami, smacznego