Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zupa, która idealnie pasuje na tę porę roku
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 26
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8789
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Bakłażan w panierce z płatków kukurydzianych too świetny sposób na bakłażana,...
Odsłon: 26
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 30
Do wypieku chleba używam ziaren słonecznika i dyni oraz suszonej żurawiny.
Odsłon: 8789
Jest to konserwa zrobiona z pokrojonej w większą kostkę łopatki wieprzowej, n...
Odsłon: 193
Składniki
1. cebulę drobno posiekać, zrumienić na oleju, 2. zagotować bulion, dodać liść laurowy, cebulę, chwile gotować na małym ogniu, wrzucić kiełbasę, gotować na bardzo małym ogniu ok 15 min, dodać chrzan, majeranek, zaprawić śmietaną, doprawić do smaku, podawać z kiełbasą, jajkami i grzankami, smacznego