Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakuje z młodego, aromatycznego czosnku-oczywiście z własnego ogrodu.
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 455
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 455
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 210
Przepis dnia
Składniki
Na maśle z olejem udusić ziemniaki pokrojone w grubą kostkę. Wlać rosół i gotować ziemniaki do miękkości. Dodać grubo pokrojony czosnek i starty, żółty ser. Doprawić śmietanką, solą i pieprzem. Całość zmiksować. Podawać z grzankami. Na maśle zrumienić bułkę lub chleb bez skórki pokrojony w małą kostkę.