Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepiej smakuje z młodego, aromatycznego czosnku-oczywiście z własnego ogrodu.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326592
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12114
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16946
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326592
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12114
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16946
Składniki
Na maśle z olejem udusić ziemniaki pokrojone w grubą kostkę. Wlać rosół i gotować ziemniaki do miękkości. Dodać grubo pokrojony czosnek i starty, żółty ser. Doprawić śmietanką, solą i pieprzem. Całość zmiksować. Podawać z grzankami. Na maśle zrumienić bułkę lub chleb bez skórki pokrojony w małą kostkę.