Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sycąca zupka w sam raz na jesienny obiad :)
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 70
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 46
Składniki
Dynię, marchew i ziemniaki kroimy w kostkę. Do garnka wlewamy tyle wody by przykryła warzywa. Zagotowujemy i gotujemy przez 25 minut.
Do garnka z zupą dodajemy puszkę mleka kokosowego i gotujemy jeszcze przez chwilę. Doprawiamy do smaku solą, ksylitolem i przyprawą curry.
Zupę blendujemy na gładki krem. Podajemy z porcją ugotowanego ryżu i posypujemy ulubionymi chrupkami. Smacznego