Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta sycąca zupka w sam raz na jesienny obiad :)
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 200
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 73
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 149
Składniki
Dynię, marchew i ziemniaki kroimy w kostkę. Do garnka wlewamy tyle wody by przykryła warzywa. Zagotowujemy i gotujemy przez 25 minut.
Do garnka z zupą dodajemy puszkę mleka kokosowego i gotujemy jeszcze przez chwilę. Doprawiamy do smaku solą, ksylitolem i przyprawą curry.
Zupę blendujemy na gładki krem. Podajemy z porcją ugotowanego ryżu i posypujemy ulubionymi chrupkami. Smacznego