Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 923
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5512
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8677
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17826
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 923
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5512
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8677
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17826
Składniki
1. Obraną ze skóry i pokrojoną w kostkę kiełbasę podsmażyć na oleju wraz z pokrojoną marchewką. 2. Następnie wrzucić kiełbasę z marchewką do garnka i zalać ok 1,5l wrzątku. Dodać 1/2 kostki rosołowej, pół łyżeczki cukru oraz majeranek, pieprz i bazylię i gotować ok 5min. 3. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki i gotować kolejne 10min. 4. Na koniec dodać ugotowaną fasolę i podgotować jeszcze chwilę.