Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa fasolowa z dodatkiem papryki, która nadaje nam walory smakowe i sprawia, że zupa jest pyszna.
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6755
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 226
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 174
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 425
Doskonałe na rodzinny obiad.
Odsłon: 6755
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 226
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 174
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 425
Składniki
1. Fasolę opłukać, zalać wrzątkiem i odstawić na 3 godziny.
2. Następnie odcedzić, zalać wywarem i gotować 40 minut.
3. Ziemniaki obrać pokroić w kostkę i dodać do fasoli.
4. Marchew również obrać pokroić w kostkę i dodać do zupy.
5. Paprykę kroimy w paseczki, gotować aż warzywa będą miękkie.
6. Dodać przecier.
7. Doprawić solą oraz papryką.
8. Mąkę rozrobić ze śmietaną, hartując wlać do zupy, chwilkę gotujemy.
9. Zupa gotowa. 10. Smacznego