Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa fasolowa z dodatkiem papryki, która nadaje nam walory smakowe i sprawia, że zupa jest pyszna.
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 149
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13100
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 74
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 149
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13100
Ciasto przygotujesz z kilku składników. Szybkie o smaku raffaello.
Odsłon: 74
Składniki
1. Fasolę opłukać, zalać wrzątkiem i odstawić na 3 godziny.
2. Następnie odcedzić, zalać wywarem i gotować 40 minut.
3. Ziemniaki obrać pokroić w kostkę i dodać do fasoli.
4. Marchew również obrać pokroić w kostkę i dodać do zupy.
5. Paprykę kroimy w paseczki, gotować aż warzywa będą miękkie.
6. Dodać przecier.
7. Doprawić solą oraz papryką.
8. Mąkę rozrobić ze śmietaną, hartując wlać do zupy, chwilkę gotujemy.
9. Zupa gotowa. 10. Smacznego