Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest to zupa w wersji bezmięsnej, soczewica zagęszcza, dzięki czemu danie jest treściwe i sycące
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 21545
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9552
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2097
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4099
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 729
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 368
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 21545
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9552
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2097
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4099
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 729
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 368
Składniki
1. fasolę wypłukać, namoczyc w zimnej wodzie na kilka godzin, 2. namoczoną fasolę gotować w wodzie, w której się moczyła, kiedy fasola zmięknie, dodać pokrojone ziemniaki, marchew, selery, por oraz liśc laurowy, cebulę drobno posiekać, zrumienić na maśle, dodać do zupy, doprawić solą i ziarenkami smaku, gotować na wolnym ogniu, pod koniec gotowania dodać soczewicę, gotować jeszcze ok 20 min, dodać majeranek, doprawić finalnie, na koniec dodać posiekaną natkę smacznego