Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przychodzą takie dni, że nie ma się ochoty za długo czasu spędzać w kuchni, albo gdy zwyczajnie brakuje czasu, jednak coś trzeba zjeść, wtedy z pomocą przychodzą gotowe dania. Ja w takich sytuacjach sięgam po mrożonki, które zachowują najwięcej wartości odżywczych. Dzisiaj jedno z takich, oczywiście wzbogacona własnymi dodatkami. Zapraszam na zupę grzybową, sprawdzony przepis mojej Teściowej, a wiec tym bardziej musi być dobra :)
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 109
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 77
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 5673
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6845
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 109
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 77
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 5673
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6845
Składniki
Ziemniaki obrać i pokroić w dużą kostkę. Masło rozgrzać w dużym garnku, dodać ziemniaki i zalać wodą. Gotować przez ok. 10 min. Następnie wsypać mrożonkę, dolać wodę i gotować wg opisu na opakowaniu. Doprawić solą i pieprzem. Pod koniec gotowania roztrzepać śmietankę z mąką i wlać do zupy mocno mieszając, aby nie powstały grudki. Zupę podawać z posiekaną natką pietruszki.
Smacznego :)