Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1046
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4686
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1341
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1046
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4686
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1341
Składniki
Mięso umyć pokroić w mniejszą kostkę i podsmażyć , zalać wodą, dodać sól, listek i ziele angielskie dusić na wolnym ogniu. Pieczarki umyć pokroić w plasterki, podsmażyć i dodać do gotującego się mięsa. Cebulę pokroić w grubszą kostkę, paprykę w kostkę lub paski, podsmażyć i dodać gdy mięso będzie prawie miękkie. Ziemniaki obrać pokroić w kostkę i dodać do zupy. Gotować wszystko razem aż do miękkości ziemniaka. Na koniec dodać łyżkę koncentratu pomidorowego, paprykę chili , magi, pieprz, i kminek i słodką paprykę. Zupę można lekko zaciągnąć zawiesiną.