Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jarzynowa na filecie drobiowym. Polecam.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10553
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336861
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4596
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424468
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10553
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336861
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4596
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424468
Składniki
Ziemniaki, seler i marchew myjemy, kroimy w kostkę, fasolkę kroimy na 3 centymetrowe kawałki, por kroimy w plasterki. Zagotowujemy wodę i do gotującej wody wkładamy wymyty, pokrojony na 4 części filet i gotujemy 10 minut. Po tym czasie dodajemy do garnka liście laurowe, ziele angielskie, warzywa, ziemniaki, solimy, pieprzymy i gotujemy do miękkości. Gdy warzywa i mięso będą miękkie, zabielamy zupę śmietaną. Na koniec gotowania jeszcze raz próbujemy smak, w razie potrzeby doprawiamy. I kończymy gotowanie. Ugotowaną zupę wlewamy do talerzy i konsumujemy :)