Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I tutaj zaczynają się u nas schody :P ale po co mówić co to pływa :D Bosze! Mięcho, to mięcho :P Surowe czy jakie tam inne...no to więc jak z tatarem...tutaj poszliśmy na kompromajz ;) a i tak przednio wyszydło :D
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 130
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 42
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 130
Składniki
Metkę kroimy na plastry 3-4 mm, które smażymy na niewielkiej ilości tłuszczu, z obu stron. Przekładamy na talerz. Na tym samym tłuszczu smażymy starte na dużych oczkach, jarzyny, pokrojony w talarki por. Następnie dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki. Chwilę razem smażymy. Całość przekładamy do garnka, zalewamy gorącym bulionem, dodajemy metkę, kaszę i gotujemy do miękkości warzyw. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Posypujemy posiekanym koperkiem.