Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to zupa z gatunku "czyszczenie lodówki", wyszło smakowicie, zachęcam
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4283
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11659
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6666
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5536
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13750
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 124
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4283
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11659
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6666
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5536
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13750
Składniki
1. mięso pokroic w kostkę, zalać zimną wodą, posolić, gotować na małym ogniu, dodać pokrojone w kostke ziemniaki, marchew, pietruszkę, selera i cebule, wlać pokrojone pomidory, 2. gdy mięso i warzywa zmiekną dodać pokrojone pieczarki i paprykę, dodać koncentrat, sos sojowy, na końcu wrzucić pokrojoną kapustę pekińską, oregano i tymianek 3. gotową zupę zaprawić zahartowaną śmietaną, doprawic do smaku sola i pieprzem, smacznego