Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to zupa z gatunku "czyszczenie lodówki", wyszło smakowicie, zachęcam
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 894
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1446
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1307
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 894
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1446
Składniki
1. mięso pokroic w kostkę, zalać zimną wodą, posolić, gotować na małym ogniu, dodać pokrojone w kostke ziemniaki, marchew, pietruszkę, selera i cebule, wlać pokrojone pomidory, 2. gdy mięso i warzywa zmiekną dodać pokrojone pieczarki i paprykę, dodać koncentrat, sos sojowy, na końcu wrzucić pokrojoną kapustę pekińską, oregano i tymianek 3. gotową zupę zaprawić zahartowaną śmietaną, doprawic do smaku sola i pieprzem, smacznego