Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to zupa z gatunku "czyszczenie lodówki", wyszło smakowicie, zachęcam
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1100
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1100
Składniki
1. mięso pokroic w kostkę, zalać zimną wodą, posolić, gotować na małym ogniu, dodać pokrojone w kostke ziemniaki, marchew, pietruszkę, selera i cebule, wlać pokrojone pomidory, 2. gdy mięso i warzywa zmiekną dodać pokrojone pieczarki i paprykę, dodać koncentrat, sos sojowy, na końcu wrzucić pokrojoną kapustę pekińską, oregano i tymianek 3. gotową zupę zaprawić zahartowaną śmietaną, doprawic do smaku sola i pieprzem, smacznego