Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna lekka propozycja pożywna i bardzo aromatyczna a bazie wywaru z kurczaka, z dodatkiem świeżych warzyw.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2765
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1289
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 739
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 87
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2765
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1289
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 739
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 87
Składniki
Wywar z kurczaka podgrzewam , dodaję oczyszczone i pokrojone warzywa, oraz różyczki kalafiora, dopełniam przegotowaną wodą i gotuję do miękkości. Doprawiam do smaku solą, majerankiem, kminem rzymskim i gotuję przez kilkanaście minut. Dodaję posiekaną natkę pietruszki i gotuje, dosłownie, przez chwilkę. Doprawiam słodką śmietanką , zagotuję i zestawiam z ognia.