Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna lekka propozycja pożywna i bardzo aromatyczna a bazie wywaru z kurczaka, z dodatkiem świeżych warzyw.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6057
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1846
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6057
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1846
 
         
         
                Składniki
Wywar z kurczaka podgrzewam , dodaję oczyszczone i pokrojone warzywa, oraz różyczki kalafiora, dopełniam przegotowaną wodą i gotuję do miękkości. Doprawiam do smaku solą, majerankiem, kminem rzymskim i gotuję przez kilkanaście minut. Dodaję posiekaną natkę pietruszki i gotuje, dosłownie, przez chwilkę. Doprawiam słodką śmietanką , zagotuję i zestawiam z ognia.