Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, sycąca zupka przyrządzona według zasad diety Doktora Dukana.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11876
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16155
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5125
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11876
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16155
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5125
Składniki
Do wody dodać kostke rosołową i przyrządzić wywar warzywny.
Do wywaru dodajemy kalafior, marchew pokrojoną w talarki, pietruszkę w talarkach, serel, por i koper.
przyprawiamy wszystko pieprzem i odrobina koncentratu pomidorowego.
Gotujemy tak długo aż warzywa zmiękną.
Na talerzu doprawiamy jogurtem.
SMACZNEGO:)