Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozgrzewająca i smaczna zupa na obiad.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 21
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2140
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3320
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 21
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2140
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3320
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, pokroić w kostkę razem z cebulą i boczkiem. Boczek zrumienić na oleju z dodatkiem kminku i zmiażdżonym czosnkiem. Dodać ziemniaki, zalać bulionem, doprawić do smaku i gotować do miękkości. Mleko rozbełtać z żółtkami, mąką, zaciągnąć zupę i chwilę podgotować.