Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No oczywiście kolejny raz to ja chcę wam życzyć miłego popołudnia a tak przy okazji chciałabym wam podać mój przepis na przepyszną i szybką w przygotowaniu zupę koperkową
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8044
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 366
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3580
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 639
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8044
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 366
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3580
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 639
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać mięsa oraz warzywa mrożone paski a także liść laurowy i ziela angielskie całość zagotować następnie gotować na wolnym ogniu do miękkości mięsa, jak mięso miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i także na wolnym ogniu gotować do ich miękkości
Gdy ziemniaki już miękkie dodać koper i zagotować tylko do czasu przygotowania śmietany także gotować na wolnym ogniu, po czym wlać śmietanę i zagotować dosłownie przez minutę cały czas mieszając, jeżeli będzie potrzeba doprawić przyprawą uniwersalną. Ugotowana zupa wyszła bardzo smaczna i aromatyczna pachnąca mocno koperkiem