Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
No oczywiście kolejny raz to ja chcę wam życzyć miłego popołudnia a tak przy okazji chciałabym wam podać mój przepis na przepyszną i szybką w przygotowaniu zupę koperkową
Jak masz ochotę na coś słodkiego, ale jesteś na diecie i próbujesz zachować z...
Odsłon: 38
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1801
Jak masz ochotę na coś słodkiego, ale jesteś na diecie i próbujesz zachować z...
Odsłon: 38
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1801
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać mięsa oraz warzywa mrożone paski a także liść laurowy i ziela angielskie całość zagotować następnie gotować na wolnym ogniu do miękkości mięsa, jak mięso miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i także na wolnym ogniu gotować do ich miękkości
Gdy ziemniaki już miękkie dodać koper i zagotować tylko do czasu przygotowania śmietany także gotować na wolnym ogniu, po czym wlać śmietanę i zagotować dosłownie przez minutę cały czas mieszając, jeżeli będzie potrzeba doprawić przyprawą uniwersalną. Ugotowana zupa wyszła bardzo smaczna i aromatyczna pachnąca mocno koperkiem