Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe kluseczki najlepsze.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1072
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1024
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12930
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1072
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1024
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12930
Składniki
Wykonanie: Wywar zagotować z połową posiekanego koperku. Z podanych składników przygotować lane ciasto, kłaść łyżką kluseczki na gotujący się wywar. Gotować powoli przez 15 minut, doprawić masłem i śmietaną wymieszaną z mąką. Rozlać na talerze i posypać resztą koperku.