Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe kluseczki najlepsze.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 30
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2231
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3403
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 30
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2231
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3403
Składniki
Wykonanie: Wywar zagotować z połową posiekanego koperku. Z podanych składników przygotować lane ciasto, kłaść łyżką kluseczki na gotujący się wywar. Gotować powoli przez 15 minut, doprawić masłem i śmietaną wymieszaną z mąką. Rozlać na talerze i posypać resztą koperku.