Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe kluseczki najlepsze.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Wykonanie: Wywar zagotować z połową posiekanego koperku. Z podanych składników przygotować lane ciasto, kłaść łyżką kluseczki na gotujący się wywar. Gotować powoli przez 15 minut, doprawić masłem i śmietaną wymieszaną z mąką. Rozlać na talerze i posypać resztą koperku.