Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jest bardzo pożywna i smaczna. Można podawać ją z grzankami, groszkiem ptysiowym lub z makaronem.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1289
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 786
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Cały brokuł wraz z ogonkami pokroić na różyczki. Marchewki i pietruszkę pokroić w grubsze plastry. Wlać około 1 litr wody. Wodę przyprawić solą i pieprzem. Gotować do miękkości.
Przez ten czas zrobić grzanki.
Gdy już warzywa będą miękkie zmiksować blenderem. Dodać serki topione i dalej miksować , aż do rozpuszczenia. Doprawić według uznania.