Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jest bardzo pożywna i smaczna. Można podawać ją z grzankami, groszkiem ptysiowym lub z makaronem.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 202
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 32
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17434
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 202
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 32
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17434
Składniki
Cały brokuł wraz z ogonkami pokroić na różyczki. Marchewki i pietruszkę pokroić w grubsze plastry. Wlać około 1 litr wody. Wodę przyprawić solą i pieprzem. Gotować do miękkości.
Przez ten czas zrobić grzanki.
Gdy już warzywa będą miękkie zmiksować blenderem. Dodać serki topione i dalej miksować , aż do rozpuszczenia. Doprawić według uznania.