Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa jest bardzo pożywna i smaczna. Można podawać ją z grzankami, groszkiem ptysiowym lub z makaronem.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7913
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1202
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13689
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7913
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1202
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13689
Składniki
Cały brokuł wraz z ogonkami pokroić na różyczki. Marchewki i pietruszkę pokroić w grubsze plastry. Wlać około 1 litr wody. Wodę przyprawić solą i pieprzem. Gotować do miękkości.
Przez ten czas zrobić grzanki.
Gdy już warzywa będą miękkie zmiksować blenderem. Dodać serki topione i dalej miksować , aż do rozpuszczenia. Doprawić według uznania.