Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa konsystencja, smak pełen aromatu, to rozgrzewająca zupa na jesienne chłody.
Deska do krojenia , nóż, garnek
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2291
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4378
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1303
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 281
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2291
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4378
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1303
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 281
Składniki
Pora obrać, umyć , pokroić w kostkę. Czosnek obrać , przecisnąć przez praskę. W rondelku rozpuścić masło wrzucić pora , czosnek , doprawić solą i pieprzem, smażyć 5 minut. W garnku zagotować rosół , dodać smażonego pora , serki topione, gotować do całkowitego rozpuszczenia serków. Zblendować. Na patelni podsmażyć słonecznik. Podawać ze słonecznikiem, grzankami lub groszkiem ptysiowym, doprawić pieprzem lub papryką w/g uznania.