Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa konsystencja, smak pełen aromatu, to rozgrzewająca zupa na jesienne chłody.
Deska do krojenia , nóż, garnek
Baza do zup jest sporym ułatwieniem podczas gotowania różnych potraw. Przydaj...
Odsłon: 126
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 309
Polecam. Zwykła bułeczka. Wybornie smakuje z kubkiem mleka.
Odsłon: 392
Pyszny i efektowny sposób na świąteczną rybę.
Odsłon: 91
Baza do zup jest sporym ułatwieniem podczas gotowania różnych potraw. Przydaj...
Odsłon: 126
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 309
Polecam. Zwykła bułeczka. Wybornie smakuje z kubkiem mleka.
Odsłon: 392
Pyszny i efektowny sposób na świąteczną rybę.
Odsłon: 91
Składniki
Pora obrać, umyć , pokroić w kostkę. Czosnek obrać , przecisnąć przez praskę. W rondelku rozpuścić masło wrzucić pora , czosnek , doprawić solą i pieprzem, smażyć 5 minut. W garnku zagotować rosół , dodać smażonego pora , serki topione, gotować do całkowitego rozpuszczenia serków. Zblendować. Na patelni podsmażyć słonecznik. Podawać ze słonecznikiem, grzankami lub groszkiem ptysiowym, doprawić pieprzem lub papryką w/g uznania.