Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najpyszniejsza zupa krem z dyni jaką jadłam :)
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
-Ugotuj zupę jarzynową (marchew, pietruszka, ziemniaki, por, cebula, seler, sól, pieprz, kostka rosołowa, trochę Vegety) - Pokrój dynię w kostkę, imbir zetrzyj na małych oczkach, czosnek przeciśnij przez praske (pamiętaj nie trzeba go obierać ze skórki, w prasie się oddzielą ;) ), chilli pokrój w kosteczkę bez pestek, Wszystkie składniki podsmaż na maśle, - Podsmażone składniki połączyć z zupą jarzynową i gotuj jeszcze przez 5minut, - Na koniec zblenduj zupę i dodaj 200ml mleka kokosowego i już nie gotuj. Ja podaję zupę z grzankami czosnkowymi Smacznego! :)