Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa- krem z fasoli i szczawiu

Zupa- krem z fasoli i szczawiu

Autor:

Przepisów i artykułów: 2381 Ocena: 15375

Dodano:

Odsłon: 164

Błyskawiczna zupa.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Umytą fasolę namoczyć na noc i ugotować w tej samej wodzie, następnie zmiksować. Pokrojony szczaw udusić na maśle, dodać do przetartej fasoli, posolić i zaciągnąć śmietanką. Podawać z grzankami lub z makaronem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń