Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako że ostatnie podrygi sezonowej fasolki, to KONIECZNA musimy wykorzystać. Mrożona już nie taka sama.
Marchewka z groszkiem zagęszczana zasmażką, lekko słodka to doskonała jarzynk...
Odsłon: 50
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 373
Rosół przygotowany na pieczonym mięsie ma zdecydowanie więcej aromatu i dużo...
Odsłon: 4364
Marchewka z groszkiem zagęszczana zasmażką, lekko słodka to doskonała jarzynk...
Odsłon: 50
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 373
Rosół przygotowany na pieczonym mięsie ma zdecydowanie więcej aromatu i dużo...
Odsłon: 4364
Składniki
Cebulę i czosnek siekamy. Szklimy na rozgrzanym maśle, dodajemy pokrojoną na mniejsze kawałki fasolkę. Zalewamy wrzątkiem (1,2 l) i gotujemy na dużym ogniu 30 min. Studzimy. Do zupy dodajemy śmietanę, blendujemy na gładko. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Natkę siekamy, wrzucamy do kremu, podgrzewamy. Podajemy na gorąco.