Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszna i aromatyczna kremową zupę z fasolki szparagowej. Podana z chrupiącymi grzankami smakuje wybornie i syci na długo.
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 55
Błyskawiczna owsianka z twarogiem i borówkami, którą przygotujesz w kilka min...
Odsłon: 11
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35615
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17512
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 55
Błyskawiczna owsianka z twarogiem i borówkami, którą przygotujesz w kilka min...
Odsłon: 11
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 35615
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17512
Składniki
Fasolkę płuczemy, obcinamy końce, przekrawamy na pół i przekładamy do garnka. Pozostałe warzywa obieramy. Ziemniaki, marchew, pietruszkę kroimy w kostkę i dodajemy do fasolki. Cebulę kroimy w kosteczkę i podsmażamy na oleju na złoty kolor, dodajemy do warzyw. Garnek z warzywami zalewamy wodą, dodajemy sól i pieprz, gotujemy pod przykryciem ok 40 minut. Nać selera kroimy na małe kawałki. W między czasie robimy grzanki. Ugotowaną i przestudzoną zupę blendujemy na gładki krem. Przelewamy do bulionetek, posypujemy natką selera i dodajemy grzanki.