Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i zdrowa zupa na obiad.
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 53
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 3521
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6771
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 53
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 3521
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6771
Składniki
Wykonanie: Pietruszkę obrać, pokroić i razem z czosnkiem z łupiną skropić oliwą i zapiec w temperaturze 180 stopni przez 25 minut. Następnie czosnek obrać włożyć z pietruszką do bulionu, zagotować i zmiksować. Doprawić do smaku, posypać posiekaną natką pietruszki. Podawać z dodatkiem grzanek (można zaciągnąć śmietaną).