Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 94
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2690
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2132
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 94
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2690
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 2132
Składniki
Wykonanie: Cebulę pokroić i przysmażyć na maśle. Kalarepkę z ziemniakami obrać i pokroić. Przełożyć do garnka razem z cebulą, wlać bulion i gotować około 25 minut. Następnie wrzucić posiekane rzodkiewki, zmiksować, doprawić do smaku, zaciągnąć śmietanką i podawać np. ze słomką ptysiową.