Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52209
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 176
W dawnych czasach kiedy nie było jeszcze supermarketów, a warzywa nie były og...
Odsłon: 52209
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 176
Składniki
Wykonanie: Cebulę pokroić i przysmażyć na maśle. Kalarepkę z ziemniakami obrać i pokroić. Przełożyć do garnka razem z cebulą, wlać bulion i gotować około 25 minut. Następnie wrzucić posiekane rzodkiewki, zmiksować, doprawić do smaku, zaciągnąć śmietanką i podawać np. ze słomką ptysiową.