Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Samo zdrowie na talerzu.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34938
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17531
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34938
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 17531
Składniki
Wykonanie: Cebulę pokroić i przysmażyć na maśle. Kalarepkę z ziemniakami obrać i pokroić. Przełożyć do garnka razem z cebulą, wlać bulion i gotować około 25 minut. Następnie wrzucić posiekane rzodkiewki, zmiksować, doprawić do smaku, zaciągnąć śmietanką i podawać np. ze słomką ptysiową.