Do góry

Zupy Przepis na:

Zupa kremowo - porowa z kurkami

Zupa kremowo - porowa z kurkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 2383 Ocena: 15392

Dodano:

Odsłon: 247

Zdrowa, aromatyczna zupa na niedzielny obiad.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Pory oczyścić, pokroić i na dwóch łyżkach masła udusić przez 5 minut. Następnie zalać bulionem i gotować na wolnym ogniu około 25 minut. Na patelni rozgrzać resztę masła i podsmażyć kurki przez 10 minut z przyprawami. Gotową zupę zmiksować, zaciągnąć śmietanką i podawać z kurkami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń