Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, aromatyczna zupa na niedzielny obiad.
Marchewka z groszkiem zagęszczana zasmażką, lekko słodka to doskonała jarzynk...
Odsłon: 49
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 354
Rosół przygotowany na pieczonym mięsie ma zdecydowanie więcej aromatu i dużo...
Odsłon: 4362
Marchewka z groszkiem zagęszczana zasmażką, lekko słodka to doskonała jarzynk...
Odsłon: 49
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 354
Rosół przygotowany na pieczonym mięsie ma zdecydowanie więcej aromatu i dużo...
Odsłon: 4362
Składniki
Wykonanie: Pory oczyścić, pokroić i na dwóch łyżkach masła udusić przez 5 minut. Następnie zalać bulionem i gotować na wolnym ogniu około 25 minut. Na patelni rozgrzać resztę masła i podsmażyć kurki przez 10 minut z przyprawami. Gotową zupę zmiksować, zaciągnąć śmietanką i podawać z kurkami.