Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca i aromatyczna zupa z przystępnych składników.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 106
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 63
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 125
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 106
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 63
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 125
Składniki
Na maśle podsmażyć cebulę pokrojona w kostkę i przeciśnięty czosnek. Dodać obrane krewetki i dusic chwilę pod przykryciem. W garnku zagotować bulion warzywny ok. 1-1,5 l, dodac do tego pokrojone paluszki surimi. pogotować chwilę, następnie dodać wszystko z patelni oprócz krewetek. Zagotować i zmiksować. Dodać krewetki, koncentrat pomidorowy, mleko kokosowe i przyprawy w ilościach wg. uznania.
Smacznego