Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pyszny przepis na zupę z lat mego dzieciństwa zapraszam na blog gdzie już czeka na was wszystko szczegółowo opisane
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 377
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 177
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 377
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 177
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać porcje rosołowe, marchew i zagotować następnie na wolnym ogniu gotując dodać liście pora pokrojone, przyprawę uniwersalną i gotować do pół miękkości mięsa
Jak już mięso na porcjach jest prawię miękkie wtedy dodać ziemniaki oraz kaszę i nadal gotować na wolnym ogniu do ich miękkości jeśli będzie trzeba doprawić do smaku przyprawą uniwersalną
Jak już ziemniaki z kaszą są miękkie wtedy wsypać czosnek niedźwiedzi gotując z nim przez 5 minut na wolnym ogniu, po tym czasie dodać natkę pietruszki i także gotować 5 minut. Zdjąć z ognia i odstawić aby zupa nabrała smaku
Zupę obowiązkowo jak to u nas podałam z nasoloną cebulą, jeżeli ktoś lubi cebulę to polecam spróbować takiego połączenia