Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pyszny przepis na zupę z lat mego dzieciństwa zapraszam na blog gdzie już czeka na was wszystko szczegółowo opisane
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113038
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 416
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 567
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113038
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 416
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 567
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać porcje rosołowe, marchew i zagotować następnie na wolnym ogniu gotując dodać liście pora pokrojone, przyprawę uniwersalną i gotować do pół miękkości mięsa
Jak już mięso na porcjach jest prawię miękkie wtedy dodać ziemniaki oraz kaszę i nadal gotować na wolnym ogniu do ich miękkości jeśli będzie trzeba doprawić do smaku przyprawą uniwersalną
Jak już ziemniaki z kaszą są miękkie wtedy wsypać czosnek niedźwiedzi gotując z nim przez 5 minut na wolnym ogniu, po tym czasie dodać natkę pietruszki i także gotować 5 minut. Zdjąć z ognia i odstawić aby zupa nabrała smaku
Zupę obowiązkowo jak to u nas podałam z nasoloną cebulą, jeżeli ktoś lubi cebulę to polecam spróbować takiego połączenia