Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pyszny przepis na zupę z lat mego dzieciństwa zapraszam na blog gdzie już czeka na was wszystko szczegółowo opisane
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 883
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2758
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3261
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 883
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2758
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3261
Składniki
Do garnka wlać 1,5 litra wody dodać porcje rosołowe, marchew i zagotować następnie na wolnym ogniu gotując dodać liście pora pokrojone, przyprawę uniwersalną i gotować do pół miękkości mięsa
Jak już mięso na porcjach jest prawię miękkie wtedy dodać ziemniaki oraz kaszę i nadal gotować na wolnym ogniu do ich miękkości jeśli będzie trzeba doprawić do smaku przyprawą uniwersalną
Jak już ziemniaki z kaszą są miękkie wtedy wsypać czosnek niedźwiedzi gotując z nim przez 5 minut na wolnym ogniu, po tym czasie dodać natkę pietruszki i także gotować 5 minut. Zdjąć z ognia i odstawić aby zupa nabrała smaku
Zupę obowiązkowo jak to u nas podałam z nasoloną cebulą, jeżeli ktoś lubi cebulę to polecam spróbować takiego połączenia