Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak zwykle na koniec tygodnia wykorzystujemy zawartość lodówki przed szoppingiem w sobotę na cały tydzień. Zupa bardzo smaczna ,kwaśna ,lekko ostra. Dla lubiących łagodniejsze smaki proponujemy zabielenie śmietaną. Smakuje równie dobrze.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2435
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4598
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1718
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 532
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2435
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4598
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1718
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 532
Składniki
Marchew ,seler ,ziemniaki ,filety z kurczaka kroimy w kostkę. Pieczarki oczyszczamy ,kroimy na plasterki ,pora w piórka. Warzywa i kurczaka smażymy na maśle około 10 min. Następnie dodajemy kapustę kiszoną ,smażymy 5 min. Całość zalewamy bulionem ,dodajemy pastę curry ,liść laurowy ,sos chili oraz sok z kiszonej kapusty. Całość gotujemy do miękkości warzyw. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.