Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie lada gratka dla fanów kuchni orientalnej. Owocowe połączenie bulionu drobiowego z niesamowitym aromatem mleka kokosowego.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 163
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 23
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17376
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 163
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 23
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17376
Składniki
Mango obieramy, kroimy w kostkę, gotujemy w bulionie do jego miękkości. Miksujemy na gładko, dodajemy przyprawę, mleko kokosowe, zagotowujemy. Podajemy z makaronem udon i świeżymi listkami tymianku.