Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa pieczarkowa o bogatym smaku i aromacie, który uzyskamy dzięki podsmażeniu pieczarek na suchej patelni.
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1456
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 121
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 300
Polecam.
Odsłon: 1011
Masz ochotę na coś sycącego, aromatycznego i błyskawicznego w przygotowaniu?...
Odsłon: 1456
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 121
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 300
Polecam.
Odsłon: 1011
Składniki
Oczyszczone pieczarki, kroję w plastry. Obsmażam na suchej patelni, aż odparuje sok, a pieczarki mocno się przyrumienią. Pieczarki lekko skrapiam sokiem cytrynowym. Obrane ziemniaki kroję w kostkę, a marchew w plasterki. Do garnka wlewam bulion, wkładam warzywa i pieczarki. Gotuję do miękkości warzyw. Pod koniec gotowania doprawiam do smaku solą, pieprzem i tymiankiem. Zupę podaję posypaną natką pietruszki.